top of page

"FREE" Painting Class

Public·240 members

Dinamo Tirana Erzeni drejtpërdrejt falas 23.11.2023 TV drejtpërdrejt

30 tet 2023 — 13 sht 2023 — [Shikoni***] Kukësi Erzeni drejtpërdrejt falas 25 maj 2023 Partizani Tirana Kastrioti. 2023 [SPORTI=] Kastrioti_Kruje Dinamo ...

Ndieni keqardhje që nuk e keni në skuadër? Me Duamenën kam pasur një komunikim personal dhe më ka bërë përshtypje korrektesa dhe dëshira e tij për futbollin, për arsye se vinte nga realitet tjetër dhe pranonte të vinte në Shqipëri. Kjo tregonte se jeta e tij ishte futbolli. Në atë kohë jam interesuar shumë për pjesën shëndetësore të tij, për problemin që ka zemër dhe defribilatorin. Sigurisht, nëse do të vinte te Partizani, do ta bënte pasi të kishte kaluar të gjitha testet mjekësore më rigoroze, sepse jeta e një lojtari ka prioritet mbi gjithçka që mund të fitojë një klub. Nuk e di situatën e tij shëndetësore tani. Besoj se jemi në rrugën e mbarë edhe me stafin teknik, që këta djem të bëhen ekip më i mirë. Si ju duket ky start i Partizanit në kampionat? Viti i kaluar ka ndihmuar në mentalitetin fitues. Besoj djemtë e mbajnë atë shenjën e kampionit, nuk e kemi në fanellë diçka të tillë siç e kanë edhe vendet e tjera. Mendoj se ka ardhur momenti që federata të mendojë për diçka. EKSKLUZIVE/ “Matondo zhgënjim, po mendojmë gjyqin”, rrëfimi special i Olsi Ramës: Interesim për Duamenën, por tani nuk do e merrja. Me Ilir Dajën… (E PLOTË)Zhgënjimet më të mëdha vijnë shpeshherë nga ata që vlerëson më shumë. Dhe Olsi Rama e pranon se akuzat e Matondos në adresë të Partizanit pak ditë më parë e kanë mërzitur jashtë mase. “Zhgënjimi më i madh në aspektin personal. Nuk janë vetëm trillime ato që thotë, por janë padrejtësi. Kurrë nuk ka pasur racizëm apo pabarazi te klubi i Partizanit. Por, jemi klub profesionist, nuk mund të vonohesh gjithnjë nga 12 ditë edhe të mos marrësh gjobë sipas rregullores”, thotë ekskluzivisht për “Panorama Sport” drejtori i përgjithshëm i kampionëve të Shqipërisë. Më pas Rama flet edhe për zhgënjimet sportive, situatën e Da Silvës dhe për formulën e re. Sigurisht që ne kemi të rinj me shumë të ardhme dhe sigurisht që do t’i vijë koha Buxhelajt dhe Kotes të luajnë dhe do ta fitojnë në fushë. Unë mendoj se mënyra më e mirë për këta të rinj është që ta fitojnë 11-shen në fushë dhe jo që t’u jepet. Shihni rastin e Bintsukës, ishte në njëfarë mënyrë kalimtar, vinte nga huazimi në Kosovë, erdhi dhe tregoi se kishte potencial, përfitoi nga mungesa e Mbasë dhe i kaloi pritshmëritë. Tani është pjesë e Partizanit. [[[ONLINE-]][] Egnatia Dinamo Tirana drejtpërdrejt falas 6 t 5 tet 2023 — [ONLINE-]][] Egnatia Dinamo Tirana drejtpërdrejt falas 6 tetor 2023 31 gush 2023 — Bylis Ballsh Partizani Tirana transmetim i drejtpërdrejtë ... (SPORTI!!!) Tirana Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë 2022 2 21 sht 2023 — Tirana Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë 2022 22 shtator 2023. 12 orë më parë — (((LIVE SPORT=))) Erzeni Dinamo Tirana drejtpërdrejt falas ... Kurse situata me Da Silvën është diçka krejt tjetër. Ai është trajtuar sipas rregullave të klubit, me një bashkërendim me trajnerin dhe drejtorin sportiv. Da Silva është aset i Partizanit, të gjithë e njohin dhe e vlerësojnë, duke nisur nga unë, por që të jetë ai lojtar që i duhet vërtet Partizanit, duhet të vihet në shërbim të skuadrës. Pastaj skuadra do të vihet në shërbim të Da Silvës. Ai është djalë shumë i mirë, por limiti i tij është vetvetja dhe fati i Partizanit është ky limit, sepse përndryshe Da Silva do të ishte në një kampionat më të mirë se i yni. Mos do të ishte më mirë të menaxhohej më ndryshe pjesa e Da Silvës dhe ta kishte ndihmuar skuadrën në Europë? Shkuat deri në “play off”… Unë mendoj se procesi i rritjes është i dhimbshëm dhe se karakteri tregohet në momentet e vështira. Në justifikimet e Matondos ishin ritualet dhe ne nuk e kemi penguar, ndryshe nga pretendimet e xhaxhait. Ne nuk pengojmë asnjë që të praktikojë besimin e tij fetar. Në planin njerëzor, është zhgënjim total. Ai ka bërë mirë te Partizani, nuk ia heqim dot kujtimin e mirë në fushë, por për fjalët mbrapa dhe gjithë të tjerat është zhgënjim. Si drejtor i Partizanit më duhet ta lexoj të plotë, ta shikoj, të konsultohem dhe besoj se nëse aty ka akuzë të drejtpërdrejtë racizmi, na lind e drejta ta ndjekim në mënyrë ligjore situatën. Skënderbeu Tirana drejtpërdrejt falas 5 nëntor 2023 2 orë më Skënderbeu Tirana drejtpërdrejt falas 5 nëntor 2023 2 orë më parë — Skënderbeu Egnatia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 28 tetor 7 ditë më parë ... (((HD LIVE*))) Skënderbeu Tirana drejtpërdrejt 05/11/2023 4 nën 2023 — drejtpërdrejtë Partizani Tirana Erzeni drejtpërdrejt live 2023 2022 Dinamo Tirana transmetim i... [[[falas==]((((]] Skënderbeu Dinamo Tirana ... Kam dëgjuar se e ka hequr defribilatorin. Nëse është e vërtetë dhe më thonë që ta marr tani, nuk e bëj, sepse gjëja e parë që do t’i them është: ‘Shëndeti është mbi të gjitha, jeta është e para dhe nuk sakrifikohet për asgjë’. A ndieni keqardhje që aventura e Ilir Dajës me Partizanin nuk shkoi siç pritej? Ilir Dajën nuk e kisha mik, e bëra mik nga puna. Fitova respektin kur e shihja si trajner, sidomos te Flamurtari e Skënderbeu dhe e bëra mik në marrëdhënien që patëm në punë, për mënyrën se si e shikon dhe përjeton futbollin. Do të doja që bashkëpunimi ynë të kishte zgjatur më tepër, por kushtet erdhën të tilla. Funksionoi edhe pa bërë merkato në vitin e parë, bëmë një ekip që dinte dhe kërkonte të luante futboll si duhet. Sigurisht që me më shumë kohë Ilir Daja do të kishte bërë më mirë, por ishin më shumë arsye të mentalitetit të grupit të lojtarëve. Fatkeqësia ishte se Daja nuk kishte këto kushte. Nëse do të ishte këtu, do të kishte qenë më i qetë dhe do të kishte punuar më mirë. Jeta është e gjatë, mbase provojmë edhe gjëra të tjera bashkë, nëse të dy do të jemi në futboll. Ju jeni i përfshirë ngushtë edhe në merkaton e Partizanit. KS Dinamo Tirana vs KF Erzeni Shijak H2H - Livescore © Free Livescore site, mobile livescore, livescore today. Football online, Soccer Online, Score live, Soccer results, Live football scores, Latest football ... Më pëlqen që është fleksibël në raport me skemat. Sheh lojtarët, sheh ekipin. Për mendimin tim dhe të tijin mund të kishim bërë më mirë në Kupat e Europës, por fakt është që na dënoi shumë mungesa e eksperiencës. Nëse do të shkonim në grupe, në ndeshjet në vijim do të kishim parë një Partizan më të pjekur. Është një proces rritjeje. Ndeshjet ndërkombëtare kërkojnë një lloj pjekurie dhe vetëbesimi, që e krijon duke e luajtur dhe jo thjesht në stërvitje. Për çfarë jeni “penduar” në lidhje me gjithë aventurën e Matondos te Partizani? Jo, nuk jam penduar për asgjë. E vetmja gjë që do t’i thosha Masangës është që të mos gënjejë, sepse gënjeshtra i ka këmbët e shkurtra dhe ne i kemi mësuar të gjitha gënjeshtrat e tij dhe thjesht kemi humbur respektin për dikë që mund të kishte lënë kujtim më të mirë këtu. Përveç Matondos, kemi parë edhe rastet e Telushit dhe “ndëshkimin” e Da Silvës. Kujt i druheni më shumë për titullin, Egnatias apo Tiranës? Kam pasur fjalë të mira për Egnatian vazhdimisht dhe më pëlqen mënyra se si e kanë bërë rritjen e tyre. Këtë vit janë mes pretendentëve. Unë nuk i druhem as Egnatias, as Tiranës. Përkundrazi, më pëlqen që të kem kundërshtarë të fortë dhe më stimulon. Duamena para dy vitesh ka qenë shumë pranë Partizanit. Partizani Tirana Tirana drejtpërdrejt 19 tetor 2023 23 orë m 18 tet 2023 — Kastrioti_Kruje Erzeni shiko live 7... DREJTPËRDREJT) Partizani Tirana Erzeni transmetim i. (((live sport=))) Laçi Dinamo Tirana drejtpërdrejt ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page