top of page

"FREE" Painting Class

Public·240 members

(GLEDAJ TELEVIZIJU!!) HŠK Zrinjski NK Široki Brijeg uživo gledaj 22 novembar 2023

4. nov 2023. — NK Široki Brijeg HŠK Posušje uživo prijenos gledaj 5 novembar 2023 NK Široki Brijeg - HŠK Posušje / Prijateljska utakmica / Kamp ...

NK Siroki Brijeg vs HSK Zrinjski Mostar Live Explore stats from NK Siroki Brijeg vs HSK Zrinjski Mostar live on AiScore - we are updating the numbers on this page every second of the game. Commentary. [TV===] NK Široki Brijeg HŠK Posušje uživo gledaj 05/11/2023 5. nov 2023. — aug 2023 (((gledaj televiziju@@@))) HŠK Zrinjski Široki Brijeg gledat 4. NK Siroki Brijeg vs NK Posusje » Predictions, Odds, Live Scores & ... (Streaming>>>) Sloga Doboj Široki Brijeg gledati prijenos 21 9. okt 2023. — — — — Sloga Doboj uživo gledaj 30 juli 2023 Tuzla City GOŠK Gabela gledati prijenos 09. (((gledaj televiziju@@@))) HŠK Zrinjski Široki ... “Momčad Zrinjskog je kvalitetna, prošle sezone su osvojili prvenstvo, igraju Konferencijsku ligu i pobijedili su AZ Alkmaar. Međutim, imaju i oni svojih mana i nedostataka koje ćemo mi pokušati iskoristiti. Žao mi je što nismo igrali tada u šestom kolu, iz dva razloga, jer smo bili u dobroj formi i bili smo kompletni. Mi kada smo bili kompletni onda smo bili prvi ili u vrhu. Nama je svaki igrač bitan i mi nemamo toliko širok igrački kadar kao Zrinjski, a to se ne odnosi samo na prvu postavu nego i za klupu, jer da taj igrač koji uđe kasnije podigne momčad. Iz raznih razloga mi ćemo biti malo hendikepirani, ali što je tu je. Imamo i nekoliko juniora koje počinjemo uvoditi u momčad, a neki od njih su već ubilježili prve minute, dok će neki tek ući u prvu momčad. Mogu reći da su jako puno napredovali kroz ovih već sada pola godine i sigurno će dobiti priliku u daljnjim utakmicama”, rekao je Budumir. Dodao je kako se njegova momčad uz maksimalan pristup nada pozitivnom rezultatu u Mostaru. “Kada je u pitanju utakmica protiv Zrinjskog, mogu reći da imamo svoje adute i ne idemo s bijelom zastavom. Idemo odigrati dobru, mušku utakmicu i nadam se da ćemo na kraju ostvariti pozitivan rezultat”, naglasio je trener Širokog. Vratar Tomislav Adolf Tomić najavio je da momčad Širokog potpuno spremna i da se nadaju pobjedi. “Meni osobno je svaka utakmica ista i nema razlike između toga igramo li protiv Zrinjskog ili neke druge momčadi, pristup je uvijek isti. Mi smo mlada momčad i mislim da kada nismo na 100% onda ne možemo tražiti ništa u bilo kojoj utakmici. Kada smo na svojih 100% onda možemo svakoga pobijediti. Također, idemo u Mostar s takvim stavom. Nadam se najboljem ishodu i želimo tri boda”, rekao je vratar Tomislav Adolf Tomić. Mario Ivanković: Spremni smo za utakmicu, dotaknuo se prije 12 sati — Razlog sazivanja press konferencije je zaostala utakmica 6. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između HŠK Zrinjski i NK Široki Brijeg ... NK Široki Brijeg - Službene stranice kluba HŠK Zrinjski, 26. 4, FK Velež, 25. 5, FK Sloga Meridian, 21. 6, NK Široki Brijeg, 20. 7, FK Željezničar, 18. 8, HŠK Posušje, 16. 9, NK GOŠK, 16. 10, FK Igman ... FOTO/VIDEO Naša TV uživo prenosi NK Široki Brijeg-HŠK 13. mar 2017. — U srijedu od 17:00 sati ekskluzivno u programu Naše TV vidjet ćemo može li Zrinjski nadoknaditi zaostatak od dva pogotka iz prvog susreta ... (VIDEO) Budimir najavio hercegovački derbi: Imamo svoje adute i i nadam se da ćemo na kraju ostvariti pozitivan rezultat - Dnevno. baFoto: Filip Kožul / Fena Utorak, 21. studenoga 2023. u 12:05 Nogometaši Širokog Brijega u srijedu od 18:00 sati u zaostaloj utakmici 6. kola Premijer lige BiH igraju 73. hercegovački derbi protiv Zrinjskog u Mostaru, piše Korner365. Širokobriježani su optimistični pred derbi u Mostaru unatoč kadrovskim problemima zbog ozljeda i kartona, a trener Marijan Budimir kazao je kako Široki ima svoje adute u hercegovačkom derbiju. HSK Zrinjski Mostar vs NK Siroki Brijeg Live stream; Match Facts; Who will win? Watch. Egypt vs. Djibouti. Bet365. Live Stream. Register here; Watch now live without ads! Verified Legal Live Stream. * ... Zrinjski Mostar vs Siroki Brijeg Live Stream & Results 22/11 prije 1 dan — Learn How to Watch Zrinjski Mostar vs Siroki Brijeg Football Live Stream Online on 22 November 2023 17:00, See Match Results and Teams H2H ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page