top of page

"FREE" Painting Class

Public·240 members

[[TRANSMETIM=]-] Shqipëria Ishujt Faroe 2022 20 nëntor 2023

YouTube YouTube 7:38 YouTube A2 CNN Affiliate 20 qer 2023 20 qer 2023

Shqipëria e nis me këmbën e mbarë, mund Ishujt Faroe - Bota SotShqipëria U-15 e nisi në mënyrë të shkëlqyer turneun ‘UEFA Development’ për këtë grupmoshë, pasi triumfoi ndaj Ishujve Faroe në sfidën hapëse me rezultatin 2-0. Një fitore mëse e merituar për skuadrën e drejtuar nga trajneri Armand Dama, që zhvilloi një ndeshje shumë të mirë, e luajtur paraditen e kësaj të mërkure në Qendrën Sportive të Ekipeve Kombëtare në Kamëz. Kombëtarja shqiptare U-15 e nisi ndeshjen me këtë formacion: Raffaele Huli (GK), Darli Kurti, Lucas Çekrezi, Matia Koci, Milan Kovaci, Kris Gecaj (C), Serxho Vogli, Endri Agolli, Leo Begolli, Alen Vukaj, Emiljano Mihana. Shqipëria e nis me Poloninë dhe e mbyll me Ishujt Faroe | RTSH SportShqipëria e futbollit u njoh sot me kundërshtarët që do të ketë në eliminatoret e Kampionatit Europian 2024, që do të zhvillohen në Gjermani. Shorti e pozicionoi kombëtaren kuqezi në Grupin E me Poloninë, Republikën Çeke, Ishujt Faroe dhe Moldavinë. FSHF - Federata Shqiptare e Futbollit Lajmet e fundit · Njoftim i rëndësishëm për tifozët shqiptarë që do të ndjekin ndeshjen “Shqipëri – Ishujt Faroe” në stadiumin “Air Albania” · Kualifikueset e ... Gjashtë ndryshime në horizont, ja si pritet të rreshtohet 5 orë më parë — Me një “Air Albania”, të mbushur plot e për plot, kuqezinjtë e Silvinjos, do të kërkojnë ta festojnë me një fitore ndaj Ishujve Faroe, këtë ... Kuqezinjtë e vegjël e tregojnë epërsinë që në minutat e para të takimit, teksa tentojnë portën kundërshtare me Darli Kurtin, i cili i gjendur brenda zonës, por bllokohet nga rivali i Ishujve Faroe, duke i mohuar Shqipërisë një gol të sigurt. Në minutën e 10-të, Kurti ‘korrigjon’ gabimin dhe asiston në golin e parë të kuqezinjve, me Endri Agollin, i cili dërgon topin në rrjetë me të majtën e tij potente. Loja zhvillohet thuajse e gjitha në gjysmëfushën e Ishujve Faroe, me djemtë kuqezinj që janë dukshëm më superiorë dhe kontrollojnë lojën dhe sulmojnë portën kundërshtare disa herë. Në minutën e 20-të, autori i golit të parë, Endri Agolli i dhuron një top nga gjysmëfusha Alen Vukajt, i cili realizon një gol spektakolar nga jashtë zone, duke mundur portieren kundërshtare e duke i dhënë avantazhin e dyfishtë Shqipërisë. Pjesa e parë mbyllet me shifrat 2-0 në favor të kuqezinjve. Fraksioni i dytë i ndeshjes nis me disa zëvendësime për Shqipërinë, me trajnerin Dama i cili freskon mesfushën e mbrojtjen shqiptare. Në këto minuta të pjesës së dytë, kuqezinjtë kontrollojnë mirë topin, duke e zhvilluar lojën më shumë në gjysmëfushën kundërshtare e duke qenë më dominantë e duke krijuar disa raste për gol. Ndeshja mbyllet me rezultatin 2-0, teksa kjo ishte përballja e parë e turneut “UEFA Development U-15” për djem, që do të zhvillohet në Shqipëri nga data 2 nëntor deri më 7 nëntor. Shqipëria mbajti seancën stërvitore në Ishujt Faroe, nesër zhvillon ndeshjen e tretë kualifikueseKombëtarja shqiptare ka udhëtuar këtë të diel drejt Ishujve Faroe në kuadër të ndeshjes së tretë të kualifikueseve të Euro 2024, që luhet më 20 qershor. Federata Shqiptare e Futbollit (FSHF) bëri me dije se me skuadrën kanë udhëtuar në transfertë 24 lojtarë, teksa mungojnë portieri Simon Simoni dhe mbrojtësi Adrian Bajrami, dy lojtarët që nuk janë përfshirë në listën finale për ndeshjet me Moldavinë dhe Ishujt Faroe. Sakaq, UEFA ka përcaktuar edhe kalendarin e ndeshjeve për Grupin E duke zbardhur kështu edhe rrugën e Shqipërisë në këtë aventurë në kompeticionin më të rëndësishëm kontinental për kombëtaret. Shqipëria do të nisë eliminatoret në transfertë me duelin ndaj Polonisë që do të luhet më datën 27 mars 2023. Kuqezinjtë rikthehen në aksion tre muaj më pas teksa më 17 qershor do të presin në shtëpi Moldavinë dhe tre ditë më pas sfidojnë në transfertë Ishujt Faroe. Në shtator Shqipëria do të ketë dy përballje nga më të rëndësishmet ndaj dy rivalëve direktë për betejën e kualifikimit. Më 7 shtator, kombëtarja sfidon Republikën Çeke po në transfertë dhe më 10 shtator pret Poloninë në shtëpi. Më 12 tetor, përfaqësuesja shqiptare do të presë Republikën Çeke në një tjetër duel delikat, për të mbyllur eliminatoret në muajin nëntor me dy ndeshjet, Moldavi-Shqipëri (17 nëntor) dhe Shqipëri – Ishujt Faroe (20 nëntor). Trajneri i Ishujve Faroe: Nuk kemi ardhur të prishim festën e ShqipërisëTashmë me një biletë që i garanton pjesëmarrjen në Europianin e verës së ardhshme në Gjermani, Shqipëria do të luajë në Air Albania ndeshjen e fundit në Grupin E ndaj Ishujve Faroe. Në kryeqytet pritet një festë e madhe ndërsa kuqezinjtë kërkojnë të sigurojnë edhe vendin e parë në grup, ku i mjafton vetëm një pikë. Ndërkohë, para ndeshjes së të hënës, në konferencë për shtyp foli trajneri i kombëtares së Ishujve Faroe, Jakan Ericson. Ky i fundit theksoi se nuk pretendon t’i prishë festën Shqipërisë, megjithatë në fushë skuadra do të mendojë për veten ndërsa shtoi se do të provojë disa skema të reja. “Ne nuk jemi këtu për ti prishur punë apo rezultatin Shqipërisë, por për të bërë mirë vetë e për të ecur përpara. Do të aplikojmë disa skema të reja në këtë ndeshje, që nuk kemi patur mundësi t’i provojmë”, u shpreh tekniki Ericson. Euro 2024, Shqipëria kërkon 3 pikët e radhës me Ishujt Faroe YouTube YouTube 7:38 YouTube A2 CNN Affiliate 20 qer 2023 20 qer 2023 Njoftim i rëndësishëm për Shqipëri-Ishujt Faroe, tifozët do të futen tre orë para në stadiumFederata Shqiptare e Futbollit dëshiron të njoftojë të gjithë tifozët shqiptarë që do të jenë të pranishëm në ndeshjen e ditës së nesërme Shqipëri – Ishujt Faroe, (20 nëntor, ora 20:45), e vlefshme për kualifikueset e Kampionatit Europian “Gjermani 2024” mbi orarin e hyrjes në stadiumin “Air Albania”. Hyrja e tifozëve në stadium do të nisë nga ora 17:45. Shqipëria e nis me këmbën e mbarë, mund Ishujt Faroe Shqipëria e nis me këmbën e mbarë, mund Ishujt Faroe. Më: 2 nëntor 2022 Në ora: 12:53. Shqipëria. Shqipëria U-15 e nisi në mënyrë të shkëlqyer turneun 'UEFA ... Shqipëria Ishujt Faroe transmetim i drejtpërdrejtë 2022 20/1 2 orë më parë — Shqipëria Ishujt Faroe transmetim i drejtpërdrejtë 2022 20/11/2023 Shiko online Ishujt Faroe U17 Kosova U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 ... Turneu 'UEFA Development U-15'/ Shqipëria e nis mbarë 3 nën 2022 — 2022. Turneu 'UEFA Development U-15'/ Shqipëria e nis mbarë, mund Ishujt Faroe. Nga Admin. 13:05 03/11/2022. 113 563 lexime. Share. Facebook.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page