top of page

"FREE" Painting Class

Public·240 members

(Live HD***) România vs Elveția în direct 2022 21 noiembrie 2023

acum 4 ore — România vs Elveția în direct live 21 noiembrie 2023 acum 24 de minute — [PE NET]] Japonia Sub19 vs România Sub19 în direct live 21 noiembrie ...

Naționala României remizează pe final în Elveția, 2-2! 19 iun. 2023 — direct din Elveția. Totuși, în oraș, românii vorbesc de câteva mii de 2022, fără a bifa însă vreun minut. Florinel Coman a jucat ultima ... Am meritat, suntem acolo, am jucat fotbal. Restul nu mă interesează, va las să comentaţi. Repet: ne-am calificat! Acum este un meci cu România. Este cel mai important. Nu vorbesc despre restul. Urmărim acest prim loc, cu o victorie. Ar însemna mult, vrem să luptăm pentru asta. Românii au jucători puternici, periculoşi. Ei sunt deja calificaţi la EURO 2024, precum noi. Trebuie să-i respectăm, dar avem şi jucători puternici, şi periculoşi. Trebuie să fiu atent, trebuie să protejăm jucătorii, să ne uităm cine mai poate contribui cu ceva, cine mai are ritmul necesar sau nu. "Crezi că această România - Elveţia ar putea fi ultimul tău meci în fruntea echipei Elveţiei? ", a fost întrebat selecţionerul. Vrei să vezi cele mai tari competiții sportive, oriunde ai fi? Ia-ți oferta Orange Love pentru fibră și TV. "Ne-am calificat la Euro şi acesta a fost cel mai important lucru. România vs Elveția în direct live 21 noiembrie 2023 acum 4 ore — România vs Elveția în direct live 21 noiembrie 2023 acum 24 de minute — [PE NET]] Japonia Sub19 vs România Sub19 în direct live 21 noiembrie ... România se califică la EURO 2024! Echipa națională acum 3 zile — Elveției. Clasamentul grupei I din preliminariile EURO 2024. România - 19p. Elveția - 17p. Israel - 12p. Kosovo - 10p. Belarus - 9p. Andorra - ... ro, iar meciul are miză, deşi ambele echipe s-au calificat deja la turneul final din Germania. Cu o remiză, naţionala antrenată de Edi Iordănescu îşi asigură primul loc şi locul în urna a doua la EURO 2024, în timp ce Elveţia are doar varianta victoriei, pentru a-i depăşi pe tricolori. Aplicaţia Orange Sport este gratuită şi poate fi descărcată din Google Play şi App Store. După o campanie oscilantă de calificare la Campionatul European, conferinţa lui Murat Yakin a început cu o întrebare incomodă, din partea presei elveţiene. "România - Elveţia va fi ultimul tău meci în naţională? ". A fost încolţit în conferinţa de presă: "Am jucat fotbal. Nu mă interesează, va las să comentaţi"Starea de spirit e diferită în cele două tabere, înainte de România - Elveţia, ultimul meci al grupei din preliminariile EURO 2024. Selecţionerul Murat Yakin (49 de ani) a fost întrebat direct dacă meciul de pe Arena Naţională poate fi ultimul pentru el pe banca primei reprezentative. Întrebare frontală în conferinţa de presă, înainte de România - Elveţia: "Va fi ultimul tău meci? " România s-a calificat, sâmbătă, la turneul final al EURO 2024, iar marţi va evolua cu Elveţia, în ultimul meci din grupa I. România - Elveţia are loc de la 21:45, live text pe Orangesport. Cine transmite la TV România - Elveția și cine sunt acum 1 zi — România - Elveția, meciul care decide câștigătoarea grupei I în preliminariile EURO 2024, se joacă marți, de la ora 21:45. România x Elveția H2H • 21.11.2023 ≡ fscore.ro România vs Elveția H2H. Ieri | Astăzi | Trăi | Jocurile mele | Terminat | Nu România - Elveția H2H. Meciuri în direct. Bournemouth 0 - 0 Newcastle United ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page